Tyfoon op weg naar Reuring Cityslam!


Typhoon komt naar Reuring Cityslam Purmerend 2015

Geintje. Het gaat natuurlijk niet om een aanstaande meteorlogische ramp, maar wel om Typhoon, dé  3FM Award winnaar hiphop 2015. Hij is geboekt voor Reuring Cityslam; de grote slotdag van Purmerendse zomerfestival op zondag 28 juni.

Hiphop Rapper Typhoon_foto_Ferdy_Damman

De Typhoon die wel komt….

Glenn de Randamie, alias Typhoon, brak vorige zomer door bij het grote publiek met zijn tweede album Lobi da Basi waarvoor hij unaniem vijf sterren kreeg. Hij vulde deze warme openhartige plaat met een mix van hip-hop, jazz en blues. Het succes van dit album resulteerde ook in het felbegeerde maandelijkse optreden als huisband bij De Wereld Draait Door. Met de zomerhit Zandloper uit 2014 als absoluut hoogtepunt zetten Typhoon en zijn swingende band zowel uitverkochte podia als festivals op volledig naar hun hand.

Op het Reuring hoofdpodium komt verder  Kenny B en de jonge Utrechtse band Rondé, winnaar van de 3FM Serious Talent Award 2015. Reken tijdens Reuring dus op lekkere muziek met een heerlijk zomers tintje!

En hiermee is de line-up nog niet compleet. Meer informatie volgt…

Het Reuring Festival 2015 is van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni. Op donderdag ligt het accent op gezellig en intiem vertoeven aan de plas, theater in het park en een spectaculaire openingsact later op de avond hoog in de lucht. Op vrijdag kunnen Kidz vanaf 16.00 uur hun hart ophalen aan een vrolijk programma waar ook volwassenen plezier aan zullen beleven. Gevolgd door nog veel meer theater en muziek in het park op diverse speelplekken. De binnenstad is op zaterdagmiddag gevuld met optredens tijdens de internationale straattheaterdag.

Net als de slotdag Reuring Cityslam, op zondag, is het leeuwendeel van de optredens gratis te bezoeken.

Vriendje voor een tientje

Draag je Reuring ook een warm hart toe en wil je hier bij aanwezig zijn? Kom dan tussen 20.00 en 20.15 uur naar theater de Purmaryn en wordt daar ter plekke Vriendje voor een Tientje dan kun je de Reuring Preview daarna gelijk mee beleven. Of meld je als Vriend aan via de site: Word “Vriendje voor een Tientje”