Twee winnaars van de Boekhandelsprijs in één week bij Het Leesteken!


 

De Boekenweek wordt in Purmerend goed gevierd bij Boekhandel Het Leesteken. Met Libris Literatuurprijswinnar en schrijver van het boekenweekgeschenk Murat Isik en winnaar van de Boekhandelsprijs Johan Fretz.

 

Murat Isik won vorig jaar de Boekhandelsprijs met ‘Wees onzichtbaar’ (later won hij ook nog de Libris Literatuurprijs en De Inktaap). Nu schrijft het Boekenweekessay ‘Mijn moeders strijd’ (€3,75) en signeert zijn werk tijdens een Meet & Greet bij boekhandel Het Leesteken. Deze Meet & Greet vindt plaats op donderdag 28 maart van 15.00 – 16.00 uur. Vrij entree

Johan Fretz

Kersverse winnaar van de Boekhandelsprijs 2019 is Johan Fretz met zijn boek ‘Onder de paramariboom’, een ontwapenende en geestige roadtrip door Paramaribo en een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, over identiteit en hoop. Met hem trapt Het Leesteken de  Boekenweek af met een lezing over zijn boek. En dat is niet alles, de SuriMAMs verzorgen de culinaire omlijsting van de lezing, inclusief Surinaamse muziek. Een knallende aftrap van de Boekenweek! De Boekenweeklezing vindt in de winkel plaats op, zaterdag 23 maart om 17.00 uur. Vrij entree.

Uiteraard ontvangt iedereen bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk Jas van belofte’ van Jan Siebelink cadeau.

Voor beide activiteiten geldt dat entree gratis is, maar wel graag aanmelden via info@leesteken.nl, 0299-771834 of WhatsApp 06-51124615