Twee cabaretfestivalwinnaars op één avond in Purmerend


Tjeerd en kiki - prijswinnende  cabaretiers treden op in purmerendZaterdag 16 januari treden in Purmerend twee cabaretfestivalwinnaars op één avond op. 

Tjeerd Gerritsen

Tjeerd Gerritsen, winnaar van zowel de Sonneveld- als publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015, beschouwt zijn eigen leven en dat van de mensen om hem heen. Net als iedereen, dus eigenlijk is hij heel normaal, al trekt hij soms vreemde conclusies. Deze verwerkt hij dan gelukkig in mooie liedjes. Dus alles is in balans. Toch staat Tjeerd op het punt om te leren dat het leven soms keiharde klappen uitdeelt. De pers over Gerritsen: “Vakkundig en origineel,” de Volkskrant. “Een absolute aanwinst,” Het Parool.

Kiki Schippers

Kiki Schippers was de winnaar van de publieks- en de persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2014. Gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Hartstochtelijk en kwetsbaar vertelt ze over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid. “Gevoelige liedjes en korte verhalen vol harde grappen,” de Volkskrant. NRC: ****Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig.”

De keiharde klappen en blinde vlekken van twee publieksfavorieten

Waar?

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 13 euro (vriendenpas/CJP/65+ 11 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!