Twan Huys over De Clintons in een bijgeboekte voorstelling in Theater de Purmaryn


 

twan-huys-over-de-clintons-in-de-purmarynOp dinsdag 1 november – een week voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen – komt Twan Huys voor een speciaal bijgeboekte voorstelling naar Theater de Purmaryn. Van hem verscheen onlangs ‘De Clintons’, waarin hij het verhaal vertelt over het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten.

Presentator (Nieuwsuur) en Amerika correspondent Twan Huys, vertelt in De Purmaryn het verhaal over dit beroemde politieke echtpaar. Bill Clinton: het ultieme politieke talent, een van de populairste oud-presidenten die bijna werd afgezet vanwege zijn ontembare libido. En Hillary, de gedroomde Democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die nu de eerste vrouwelijke president van Amerika kan worden. Huys sprak hiervoor tijdens zijn correspondentschap met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden maar ook uitgebreid met Bill en Hillary zelf.

Twan Huys (1964) is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Van 1999 tot 2006 was hij voor NOVA correspondent in Amerika. Hij werd in 2011 bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Van Huys’ vorige boek over Amerika, Ik ben een New Yorker, werden meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Twan Huys over De Clintons

Dinsdag 1 november | 20.30 uur | kleine zaal Literaire salon | € 12,50

Meer informatie en kaarten: www.depurmaryn.nl