TwaanLab: leer zelf YouTube, games ontwikkelen en 3D ontwerpen!


Wil jij binnenkort iedereen versteld laten staan met jouw skills en kennis over de toekomst? Dan is TwaanLab iets voor jou! In de hypermodernste omgeving van Purmerend bieden wij verdeeld over drie clubs hele toffe cursussen aan.

Ben jij een echte ontwerper, dan zit je goed bij Art:Tribe. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw talent als ontwerper. Je leert digitaal tekenen en ontwikkeld je eigen 3D karakters. Wil jij liever de nieuwe Kalvijn of Dionne worden? Dan kun je terecht bij de Youtube:Squad, hier leer je presenteren, entertainen en monteren. Maak jij binnenkort net als Tim Hoffman de wereld een stuk wijzer met jouw Youtube documentaires? Ook de gamers worden niet vergeten. Droom jij ervan je eigen game te ontwikkelen? Sluit je dan aan bij Code:Club. In deze club ga je fanatiek aan de slag met het ontwikkelen van jouw talent voor programmeren. Binnen no time ontwikkel jij je eigen game, bouw je gadgets en hack je robots.

Om het helemaal vet te maken zit TwaanLab ook nog eens in de creatieve omgeving van H20, het grootste E-sports centrum van Europa! De kansen op een toekomst binnen deze branche liggen dan ook voor het oprapen. Ben jij helemaal enthousiast geworden? Trek je ouders of verzorgers aan hun mouw en schrijf je nu in voor de club die jij helemaal ziet zitten! Interessante side note voor onze gadgetfans: bij een inschrijving voor het hele jaar krijg je nu een drone cadeau!*

 

Alle informatie op een rijtje

Website: www.twaanlab.nl
Adres: Spinnekop 2 | 1444GN | Purmerend
Clubs: woensdag twee clubs voor de kids (8 tot 12 jaar) | zaterdag drie clubs (12 tot 16 jaar)
Kosten: woensdag vanaf € 8,- per les | zaterdag vanaf € 10,- per les
*Drone actie alleen geldig bij jaarlidmaatschap voor de zaterdagclubs.