Turbozemmen: nog vóór zomervakantie een zwemdiploma!


turbozwemmen in het Leeghwaterbad in PurmerendIn april starten met zwemles en om zaterdag 4 juli al afzwemmen! Dat kan met het intensieve TurboZwemlesprogramma in het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend.

Je krijgt dertien weken drie keer per week een uur zwemles. Kinderen die vijf jaar of ouder zijn komen in aanmerking voor deze vorm van zwemles. Het zwemdiploma-A is de basis voor zwemvaardigheid volgens het zwem-ABC.

Spurd stelt vooraf met een gratis, kortdurende test vast of de aspirant-zwemleerling voldoet aan de voorwaarde voor deelname aan TurboZwemles: op de rug en op de buik kunnen drijven.

Dinsdag 7 of donderdag 9 april starten groepen TurboZwemles. Een groep heeft maximaal zes zwemleerlingen. Manager van het zwembad Freek Eshuis: ‘Wij bieden deze zwemlesmogelijkheid al enkele jaren en alle deelnemende kinderen zijn geslaagd voor het zwemdiploma-A!

Voor ouders een forse investering in tijd, maar met de zekerheid dat het kind voor de zomervakantie kan zwemmen.’ De dagen en tijden van TurboZwemles staan op de website van Spurd. Nadere informatie en inschrijven kan in maart bij de receptie in Leeghwaterbad.

De totaalprijs van TurboZwemles is – inclusief afzwemmen –  € 650,00 bij betaling in een keer. Betaling in drie termijnen is mogelijk voor samen € 675,00.