Transitie Diner voor mensen die Purmerend duurzaam willen maken


Transtion Town PurmerendWoensag 20 april is er in Purmerend een Transitie Diner. Iedereen die wil werken aan het vinden lokale oplossingen voor mondiale problemen, in lijn met de ‘think global, act local’ visie is daarvoor uitgenodigd.

Binnen de huidige transitie is heel veel gaande en dit uit zich in tal van sectoren. Ook laten we de toekomst minder vaak aan politiek en bedrijfsleven over en vind
en steeds vaker zelf oplossingen. Dat we de verbinding hierin met elkaar zoeken én behouden is van grote meerwaarde.

De kerngroep van TTP wil de gedreven mensen op Facebook en op alle andere plekken in Purmerend een moment bieden om die verbinding te versterken. Je kunt er laten zien wie je bent, wat je doet of zóu willen doen, wat jouw ideeën zijn en waar jij jouw informatie en je inspiratie vindt. Je kunt er mensen ontmoeten die aan willen sluiten bij jouw initiatief en initiatieven vinden om zélf bij aan te sluiten. En er is alle ruimte om uit te wisselen over wat wij als Purmerendse gemeenschap nodig hebben op dit moment en in deze tijd, en welke kant we uit willen.

Daarom ben je uitgenodigd om aan te schuiven voor dit tweede Transitie Diner. Het is een potluck diner, dus neem een maaltijd en iets te drinken mee voor 1 tot 2 personen! Het diner vindt plaats in de zeer royale huiskamer van Tom van Houten op het adres Karekietpark 24.

Aanmelden kan via Facebook of transitiontownpurmerend@gmail.com.

We zetten in op een informele én smakelijk uitwisseling. Vergeet je eventuele flyer of visitekaartje niet!

Een muzikale omlijsting zeer welkom zijn. Dus ben je muzikaal en wil je hierin bijdragen meld dat dan even in een email aan transitiontownpurmerend@gmail.com.