Training “Schitteren op de catwalk”


Heb je altijd al eens een modeshow willen lopen en ben je benieuwd hoe dat moet?  Kom dan naar de catwalktraining op zaterdag 30 september tussen 13.00 – 16.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant. Je leert hoe je je zelfverzekerd presenteert. Na deze training onthoud je voor altijd dat je met een ‘big smile’ en met een rechte rug nog veel knapper bent!  Als je het leuk vindt, kun je daarna op de catwalk schitteren bij de voorstelling Lang & Gelukkig van Theatergroep Flexibel in theater De Purmaryn!  Theatergroep Flexibel is een theatergroep van ruim 25 volwassenen met een verstandelijke beperking

 

Catwalk in de voorstelling

In de voorstelling komt een heuse catwalk voor.  De acteurs van Flexibel zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om daar aan mee te doen. Dit is jouw kans om te schitteren en jezelf te laten zien. Uiteraard is er een stylist die jou in passende kleding op de catwalk laat lopen.

Doe je mee aan de catwalktraining?

Stuur dan een mail naar info@wherelant.nl. De kosten bedragen € 5 per persoon. Tip: doe samen met vrienden en vriendinnen mee. Professionals uit het vak die precies weten hoe je je moet presenteren geven de training.  Deze leuke middag  is bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Over de voorstelling Lang & Gelukkig
Op 29 en 30 december treedt Theatergroep Flexibel met haar 5e productie op in de Purmaryn. Theatergroep Flexibel is een theatergroep van ruim 25 volwassenen met een verstandelijke beperking. Lang & Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade, waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen blijkt te hebben. De spelers delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: kinderen, bejaarden, winkeliers, mannen met baarden én de hele fanfare. De productie staat onder regie van Henriette ter Riet en is een productie van Cultuurhuis Wherelant. Kaartverkoop verloopt via www.depurmaryn.nl.

Lang & Gelukkig wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSB fonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en Fonds Cultuurparticipatie. Tal van lokale partners zoals Rodi Media, Rotary en drukkerij Rijser ondersteunen het project. Meer informatie op www.wherelant.nl

Meer informatie www.wherelant.nl, https://www.facebook.com/theatergroepflexibel