Tot zomervakantie voor halve prijs sporten in gymzaal of sporthal


Sportzaal algemeenVoor wie met vrienden, collega’s of buren overdekt wil sporten stelt Spurd tijdelijk extra voordelig verschillende gymzalen en sporthallen beschikbaar. Vooral in de weekenden, maar ook in de middagen en avonden zijn er veel mogelijkheden. Bij gebruik tot de zomervakantie is er de actie één uur betalen, twee uur sporten.

In de periode tot de zomervakantie maken sportverenigingen en scholen geen maximaal gebruik van de binnensportaccommodaties. Om de bekendheid bij particulieren met de mogelijkheid te sporten in sporthallen en gymzalen te vergroten heeft Spurd in de periode tot de zomervakantie een prijsactie.

De prijsactie kent enkele voorwaarden: minimaal één uur betalen, per betaald uur twee uur sporten als blok of twee keer een uur en alle uren gebruiken voor zaterdag 4 juli 2015. De prijsactie geldt alleen voor nieuwe contracten.

Manager Sportsupport Ineke Verwer: ‘Een gymzaal gebruiken met een groepje vrienden is tijdens de actieperiode extra voordelig. Een gymzaal kost in deze actieperiode € 23,20 voor twee uur. Met z’n tienen is dat iets meer dan € 2,30 per persoon. Sporthal De Vaart of De Beukenkamp kost tot de zomervakantie € 47,70 voor twee uur sporten.’

Spurd beheert in alle wijken een of meerdere gymzalen. De adressen met beschrijving staan op de website van Spurd. Wie nadere informatie wil kan maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur bellen met (0299) 418 100 of een e-mail sturen naar info@spurd.nl. De reservering is definitief  bij contante of pinbetaling in het kantoor van Spurd.