Top 2000 concert derde editie: Uniek samenwerkingsproject tussen twee orkesten


Op zondagmiddag 19 juni geven Muziekvereniging Kunst na Arbeid en Harmonie Crescendo voor de derde keer samen het top 2000 concert in P3. De eerste twee edities van dit concert in 2015 en 2017 werd met groot enthousiasme door het publiek ontvangen. Veelvuldig kwam de vraag om nogmaals een dergelijk concert te verzorgen. Daarom geven de twee orkesten gezamenlijk een vervolg aan dit spetterende concert met Vocal Amuzement in het voorprogramma.

Het concert staat volledig in het teken van de Top2000. Samen met een band en diverse zangers verzorgen zij een middag vol met muziek, waarbij het publiek zich vrij kan bewegen in een gezellige café-sfeer.

Dit keer met een nieuwe selectie uit de Top2000, met nummers zoals Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper, Radar Love van Golden Earring, Pianoman van Billy Joel, Mack the Knife van Robby Williams, maar ook Rolling in the Deep van Adele en Think van Aretha Franklin.

Presentator Sem Konijn neemt het publiek mee van de ene Top2000-hit naar de andere, om te eindigen bij de nummer één van de lijst. Kom genieten van deze unieke middag.

Bekijk onze YouTube links van de 2019 editie. Deze vind je onder het kopje meer info.

Het Top2000 Concert vindt plaats op zondagmiddag 19 juni in Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Het voorprogramma begint om 14.30, aanvang van het concert is 15.30 uur. Kaarten zijn te koop via https://www.p3purmerend.nl/programma/ Voor meer informatie, zie:

https://kna-purmerend.nl/top2000-juni-2022/

https://crescendo-purmerend.nl/agenda/concertagenda/