Toneelvereniging Purmersteyn speelt het blijspel “Drie droevige dames”


Op dit moment is toneelvereniging Purmersteyn druk bezig met de repetities voor de nieuwe voorstelling “Drie droevige dames”. Een blijspel geschreven door Emile Lotz en geregisseerd door Roxane Clijsen met creatieve ondersteuning van Miriam Oosterom. De voorstellingen worden gespeeld in de weekenden van 26 & 27 januari en 1 en 2 februari 2019 in het Posthuys in Neck.

 

Kijk op www.purmersteyntoneel.nl voor het bestellen van kaarten en meer informatie over de toneelvereniging.

Wat kun je verwachten?

Drie droevige dames is een blijspel in twee bedrijven. Het speelt zich af in café De kleine hemel – voor al uw feesten en partijen en ja…ook voor uw begrafenissen. Cor van Gasteren, eigenaar van dit café heeft het bedrijf overgenomen van zijn overleden vader en  runt de zaak op zijn eigenwijze manier. Wat niet per se zorgt voor genoeg omzet.

Met een liefde voor Willy Alberti en  amateurtoneel veegt hij theatraal de vloer schoon, wanneer er een aantal weduwes ‘De kleine hemel’ komen bezoeken. Niet heel raar gezien het café naast een begraafplaats ligt. Cor maakt kennis met de ‘droevige’ dames maar ook met een inhalige dochter, een flamboyante vriendin en een grijze nukkige financieel adviseur. Hij komt er snel achter dat er meer van hem word verwacht dan een vers kopje koffie of een koud getapt pilsje.  Wellicht dat zijn acteerervaring goed van pas kan komen om de ‘De kleine hemel’ van de ondergang te redden.

Wil je zien hoe het afloopt? Bestel gauw je kaarten via www.purmersteyntoneel.nl.

Wil je ook toneelspelen?

De vereniging is op zoek naar mensen die ook graag toneel willen spelen. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op via het contactformulier op www.purmersteyntoneel.nl