Toernooi voor recreatief pokeren in Purmerend


Zondag 24 juni  kun je in Purmerend aan het vierde seizoen Poker Series meedoen. Het gaat om een landelijke toernooiserie voor recreatieve pokeraars. Het toernooi begint om 17:00 op dinnerslot Purmersteijn. Het toernooi zal rond 22:00 weer afgelopen zijn. Er wordt niet om geld gespeeld.Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij het leukste pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale.

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

Met een beetje basiskennis van de pokerregels kun je al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels. De Poker Series is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al €20.000 en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim €15.000 tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino. Hun pokeravontuur begon voor €12,95 tijdens de Poker Series van Pokeren.nl.

Voor meer informatie kun je terecht op de toernooipagina – https://www.pokeren.nl/pokertoernooi-in-purmerend
Er is ook een evenementenpagina op Facebook waar je kunt laten weten dat je interesse hebt in het toernooi en direct je pokervrienden kunt uitnodigen – https://www.facebook.com/events/436302546805622/

Video finale seizoen 3 – https://www.youtube.com/watch?v=reYZenTeNDQ

Video finale seizoen 2 – https://www.youtube.com/watch?v=fBxk2rGg9Lk&t