Tieners toveren Leeghwaterpark om tot magisch kerstpark. Wil jij meehelpen?


Kerst in het Leeghwaterpark 2015Weer zo’n briljant idee! Juana, Arianne en Rhody – drie  ondernemende tieners van 15 jaar uit Purmerend –  willen vlak voor de kerstdagen het Leeghwaterpark omtoveren tot een magisch kerstpark. De gemeente is al akkoord gegaan, nu moeten ze het nog waar zien te maken. Wil jij hen hierbij helpen? Of lijkt het je leuk om te komen? Laat het hen dan snel weten!

Het evenement zal plaatsvinden in het weekend voor kerst. Dat is op zaterdag 19 en zondag 20 december.

Het idee ontstond bij het kijken naar de film Home Alone. Hierin gaat de hoofdpersonage op bezoek bij de kerstman, die een eigen huisje heeft gelegen in parkje met allerlei kerstdecoraties. Voor het kerstpark in het Leeghwaterpark zijn zij op 15 september naar de Gemeenteraad geweest. Hier hebben zij afgesproken om opzoek te gaan naar sponsors en vrijwillgers.

Het idee voor nu is als volgt:

  • Een klein, knus kersthuisje waar mensen op bezoek kunnen bij de kerstman
  • Kerstversieringen door het park
  • Een paar kraampjes met o.a warme chocomelk
  • Voor extra vermaak een schaatsbaan en (live) muziek
  • Een grote kerstboom waar je je wensen in kunt hangen op een briefje

Speel je graag voor kerstman of heb je kerstverlichting die zij zouden mogen lenen neem dan alstublieft contact met hen op via het Facebook Event! Daar kun je ook aangeven of je komt naar dit bijzondere evenement.

Alle hulp voor dit brijante idee is welkom. Als je het leuk vind om op te treden met een kerstliedje of met een kraampje te staan, laat het Juana, Arianne en Rhody  dan ook weten via het Facebook Event!