Theatergroep Flexibel zoekt acteurs en vrijwilligers voor theaterspektakel Lang & Gelukkig


Wil jij eind 2017 op het podium van Theater de Purmaryn schitteren in het theaterspektakel Lang & Gelukkig van Theatergroep Flexibel onder regie van Henriette ter Riet? Of ben je meer iemand om achter de schermen je talent in te zetten? Iedereen, met of zonder theaterervaring is zondag 5 februari vanaf 14.00 uur van harte welkom bij Cultuurhuis Wherelant voor de auditiemiddag om te ontdekken wat zijn of haar rol kan zijn bij deze bijzondere productie.

Gastrol of vrijwilliger

Cultuurhuis Wherelant brengt haar 5e productie op de planken met heel veel inwoners en bedrijven uit Purmerend. Met deze theaterproductie komen de acteurs van Theatergroep Flexibel, mensen met een verstandelijke beperking, in contact met Purmerenders. Zondagmiddag 5 februari kun je kennismaken met de acteurs, de theatermakers en hoor je meer over het project Lang en Gelukkig. Doe deze middag auditie voor een gastrol of meld je aan als vrijwilliger voor de crew en maak de productie mede mogelijk.

Aanmelden en meer informatie

Je bent welkom tussen 14.00 – 16.30 uur op zondag 5 februari. De audities starten om 14.30 uur. Hiervoor hoef je niets voor te bereiden, je krijgt ter plekke een spelopdracht. Aanmelden voor een gratis auditie kan t/m 2 februari via info@wherelant.nl o.v.v. Auditie L&G. Wil je achter de schermen meehelpen bij decorbouw, kostuums maken, begeleiden van spelers, catering etc.? Kom dan langs en meld je ter plekke aan als vrijwilliger.

Meer Informatie staat op www.wherelant.nl of bel naar (0299) 434 777. Cultuurhuis Wherelant vind je aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.