Theatercursus voor 50+ers bij Cultuurhuis Wherelant


Op 2 maart start een nieuwe theatercursus voor 50+ers bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. Iedereen vanaf 50 jaar, met of zonder acteerervaring, is van harte welkom. Plezier en leren van elkaar zijn belangrijke uitgangspunten bij de lessen.  De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten waarvan de eerste start op maandagmiddag 2 maart van 10.30 tot 12.30 uur.

Ontdek het plezier van toneelspelen
Bij deze theatercursus krijgt u les van theatermaker Marianne van Zeijlen. “Het overbrengen van mijn passie voor theater maakt me iedere keer weer blij. Het onderzoek naar wat werkt of juist niet werkt in theater blijft me fascineren. En ik hou ervan om met mensen te werken, ik werk vanuit de kracht van kwetsbaarheid. Toneelspelen is niet alleen een verhaal vertellen, als je gaat spelen zal je je kwetsbaar moeten durven opstellen. Je eigen emoties onderzoeken om ze vervolgens te kunnen spelen” aldus Marianne. Iedere les staat een ander thema centraal waar vanuit de oefeningen worden gegeven.

Praktische informatie
De theaterlessen vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over kosten en aanmelden staat op www.wherelant.nl  bij het cursusaanbod. U kunt voor vragen ook contact opnemen met de administratie via telefoonnummer (0299) 434 777 of via info@wherelant.nl