Theater RAST: De vlucht van een granaatappel (Theater de Verbeelding)


Zaterdag 7 januari speelt Theater Rast de voorstelling ‘De vlucht van een granaatappel’, in Theater De Verbeelding.  Een persoonlijk en humorvol relaas van vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof met persoonlijke vluchtgeschiedenissen van twee generaties. 
De vlucht van een granaatappel’ is een tragikomische voorstelling die zich afspeelt tussen de wens te willen weten en het verlangen te verzwijgen. De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke maken het publiek deelgenoot van hun nooit vertelde verhalen en nimmer gestelde vragen.

De vlucht van een granaatappel is lovend onthaald door pers en publiek tijdens het Oerol festival 2015. Theaterkrant*****’Het is een groep van ijzersterke acteurs, die op een aangenaam transparante en persoonlijke manier hun publiek meenemen op een reis door hun levensgeschiedenissen.’

Theater Rast stond eerder al twee keer met veel succes in De Verbeelding. De voorstelling is lovend onthaald door pers en publiek tijdens het Oerol festival 2015 en kreeg 5 ***** van de Theaterkrant.

Spel, tekst en concept: Celil Toksöz, Eran Ben-Michaël, George Tobal, Imke Smit regie: Xander Straat muziek: Imke Smit

www.rast.nl