Theater de Purmaryn zoekt de grootste Herman Brood-fans


Chez BROOD in de Purmaryn - foto staand - 12 april 2016 - foto Anton CorbijnIn 2016 zou Herman Brood zeventig jaar zijn geworden. Met een theatervoorstelling, twee boeken en een documentaire wordt het een echt Brood-jaar. Een jaar waarin ongetwijfeld veel verhalen over Herman boven komen drijven, want overal waar hij kwam liet hij een blijvende indruk achter. Theater de Purmaryn is op zoek naar jouw verhalen! (Foto: Anton Corbijn)

Op dinsdag 12 april is ‘Chez Brood’, de theatervoorstelling over ‘s lands enige rock ’n roll legende, te zien in De Purmaryn. De makers van de voorstelling zijn samen met het theater op zoek naar de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen achter de meest iconische Nederlandse kunstenaar en muzikant van de afgelopen vijftig jaar. Heeft hij eens bij jou geslapen, een tekening gemaakt om de drankrekening te betalen of een wilde avond met je gedeeld? Laat het weten.

De ingezonden verhalen worden verzameld en voorgelegd aan de cast van ‘Chez Brood’. Inzenders van de beste verhalen worden uitgenodigd om een besloten repetitie van de voorstelling bij te wonen, uiteraard met een exclusieve meet & greet met de acteurs.

Brood-fans kunnen hun verhaal  voor 1 januari 2016 sturen naar chezbrood@bostheaterproducties.nl.