Thea Taal = taal + liedjes voor kids in Bibliotheek Purmerend


Thea Taal komt naar de bibliotheek in PurmerendOp zondag 11 januari komt Thea Taal van 14.30 – 16.00 uur naar de Bibliotheek in Purmerend om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en (muziek)  te spelen.  Thea gaat het met de kinderen hebben over Gelukkig Nieuwjaar!

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 24-jarige lerares uit Amsterdam geeft les op het MBO en verzorgt daarnaast bijlessen voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en uit het voortgezet onderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het leraarschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen.

Liefde voor taal

Ook heeft zij een liefde voor de Nederlandse taal en wil zij dit graag overdragen aan iedereen om haar heen. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelf geschreven liedjes en begeleidt zichzelf op de gitaar.

Informatie

De toegang is vrij en oudere kinderen en ouders opa’s en oma’s mogen meekomen om mee te doen en te helpen! Thea Taal Gelukkig Nieuwjaar is op zondag 11 januari van 14.30 – 16.00 uur in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40 in Purmerend.