Thea Taal komt weer naar de Bibliotheek


Met ingang van zondag 4 november zijn er iedere 1e zondag van de maand gezellige themamiddagen in Bibliotheek Purmerend, dus vervelen op zondag hoeft niet meer. Thea Taal komt samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje ruim een uur naar de Bibliotheek om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen. Iedere maand is er een ander thema en deze komende zondag is het thema -hoe kan het anders- Halloween. 

 

Wie is Thea Taal?

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 28-jarige Purmerendse geeft les in het mbo, maar is ook op verschillende manieren actief in het basisonderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Zij heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal en wil dit graag overdragen aan iedereen om haar heen.

Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar.

Zondag 4 november om 14.00 uur is iedereen weer van harte welkom in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. De toegang is vrij en Thea Taal vind het heel erg leuk als de kinderen verkleed en/of geschminkt zijn passend bij het thema.