Thea Taal is het helemaal! in Bibliotheek Purmerend


Thea Taal treedt op in Bibliotheek PurmerendIedere 1e zondag van de maand kunnen  kinderen van 4 t/m 8 jaar naar de Bibliotheek Purmerend komen om  te luisteren naar de verhalen en liedjes van ‘Thea Taal’,  en  om te knutselen en te spelen rond een thema.

Op zondag 4 oktober gaat Thea het met de kinderen hebben over Dieren (want het is Dierendag). Thea Taal hoopt dat de kinderen  verkleed komen, misschien als beer, vlinder of bij?

Thea Taal heet eigenlijk Sharon Engers. Deze 24-jarige Purmerendse geeft les op het MBO en verzorgt daarnaast bijlessen voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en uit het voortgezet onderwijs. Sharon heeft altijd al een passie gehad voor het docentschap en is daarnaast graag op een creatieve manier bezig met kinderen. Ook heeft zij een liefde voor de Nederlandse taal en wil zij dit graag overdragen aan iedereen om haar heen. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes. Sharon maakt gebruik van zelf geschreven liedjes en begeleid zichzelf bij de uitvoering hiervan op de gitaar.

De toegang is vrij en oudere kinderen en ouders opa’s en oma’s mogen meekomen om mee te doen en te helpen! Thea Taal is het helemaal  is op zondag 4 oktober van 14.00 – 15.30 uur in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40.