The Voice soulzanger Steffen Morrison in P3


Soulzanger Steffen Morrison werd in 2013 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

In september 2016 releaste hij zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso. Januari daaropvolgend zette hij met zijn Band Of Brothers een overtuigende show neer op Noorderslag, waar hij zijn single All For You presenteerde. Vele shows op onder meer de Uitmarkt volgden. Daarnaast vervulde Morrison de hoofdrol in de theatervoorstelling I’m a Soulman over het legendarische plabel STAX Records.

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op de podia. Hij speelde op talloze festivals door het hele land, tijdens een van deze shows werden Radio 2 DJ’s Gerard Ekdom en Wouter van de Goes aangestoken door zijn tomeloze energie. Kort hierna riep Ekdom Steffens nummer Old Enough To Know Better uit tot zijn *****-track en niet veel later werd de single uitgeroepen tot Top Song. Alsof dat nog niet genoeg was werd Steffen ook nog benoemd tot Nieuwe Naam.

Momenteel zit Morrison in de studio met befaamde songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis (met wie hij eerder samenwerkte voor zijn EP Jusst Another Man) voor de opnames van zijn nieuwe EP die in het voorjaar van 2018 verschijnt.
Deze EP wordt gepresenteerd tijdens de Movin on Tour, waar Steffen Morrison het oude soulgeluid weer tot leven brengt en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geeft. Met zijn grote overtuiging, energie en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen op sleeptouw te nemen.

Zaterdag 26 mei, aanvang 21.00 uur, voorverkoop €14,20 (Primera en website), deurverkoop €16,70 (kassa P3) Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. P3purmerend.nl