The Revenant (Leonardo DiCaprio) in Filmhuis Purmerend


the-revenant inFilmhuis Purmerend 150Oscar-winnaar Leonardo DiCaprio speelt de indrukwekkende hoofdrol in The Revenant, film gebaseerd op het leven van de legendarische 19de-eeuwse pelsjager Hugh Glass. Hij is de kat met negen levens die op de meest onwaarschijnlijke manieren op de proef wordt gesteld. Er zijn al veel reserveringen, dus wees snel….

The Revenant is geen klassieke western. De film speelt in het noorden van Amerika, in een bergachtig gebied met veel bomen. Het jaargetijde is de winter met sneeuw en smeltend ijs. De gevechten zijn niet alleen onderling, maar ook met indianen. Het is een primitief avontuur waarbij prachtige vergezichten worden afgewisseld met dichtbij opnames, waarbij het kleinste detail te zien is.
De Mexicaanse regisseur Alejandro Iñárritu: ’The Revenant gaat over hebzucht en winst, over hoe wij omgaan met natuur en inheemse samenlevingen. Over de angst voor de ander.’

Voorstellingen

  • 19-03-2016 om 20:30 uur
  • 22-03-2016 om 20:30 uur

Filmhuis Purmerend, Kerkstraat 11, Purmerend (schuin tegenover de Purmaryn). Reserveren kan via de website van het Filmhuis.