tgECHO speelt ‘Hotel Informatie’


Op zaterdag 27 januari speelt tgECHO speelt ‘Hotel Informatie’ in Theater de Verbeelding. Hotel Informatie is een absurde klucht over de relatie tussen mens en informatie. Het tehater noemt het “De meest absurdistische voorstelling van het seizoen”….

 

In een oneindig groot hotel lopen gasten in en uit. Zij doen zich anders voor dan ze zijn en misverstanden zijn aan de orde van de dag. Geheimen worden te vroeg onthuld, intieme details waar niemand op zit te wachten worden gedeeld, kernzaken en nutteloze weetjes raken verward; en zo ontstaat er een grote chaos waarin iedereen steeds verder wegzakt.

Anna Schoen en Lotte Dunselman van tgECHO zetten je met hun vervreemdende voorstellingen op scherp en laten je voelen en ervaren wat de consequenties zijn van de maakbare wereld en de pogingen om daarin te overleven. Dunselman ontving in september de theaterprijs Colombina 2017 voor haar rol in Volpone van Dood Paard.

Tekst: Erik Bindervoet, regie: Roeland Hofman, spel: Anna Schoen, Lotte Dunselman, Ellen Goemans, Joep Hendrikx en Ella Kamerbeek.

zaterdag 27 januari 20.30 uur