Tabletcursussen voor beginners in Bibliotheek Purmerend


tabletcursus-in-bibliotheek-purmerendBegin 2017 start Bibliotheek Waterland een cursus speciaal voor mensen die hun tablet nog moeten ontdekken. Er start in de Bibliotheek Purmerend een groep die gaat oefenen met de Ipad en een groep die aan de slag gaat met het Android-tablet.

De Bibliotheek organiseert deze cursus samen met ‘t Gilde Purmerend en Omstreken. De cursisten starten met de meest elementaire dingen als opstarten en uitleg over de vensters, maar ook e-mailen, internet, apps, spelletjes en communicatie als bijvoorbeeld Whats-app. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten.

De tabletcursus voor beginners op een Ipad start op dinsdag 10 januari van 13.30 – 15.00 uur en bestaat uit 8 dagdelen t/m 28 februari.

De Tabletcursus voor beginners met een Android-tablet start op donderdag 12 januari van 13.30 – 15.00 uur en bestaat uit 8 dagdelen t/m 2 maart.

In maart 2017 worden beiden cursussen weer herhaald.

De cursussen worden gegeven in de Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan 40. Kosten voor leden Bibliotheek Waterland € 32,50 en voor niet-leden € 40,00. Aanmelden kan in alle Bibliotheekvestigingen en via de ticketverkoop op www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop. Deelnemers moeten hun eigen tablet meenemen.