Swingen tijdens AquaDisco! in Leeghwaterbad


De vrijdag voor de herfstvakantie klinken vanaf zeven uur  weer swingende kinderhits en hitparadenummers van de AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Wie niet danst kan vrijdagavond 20 oktober van de muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het recreatiebad is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

 

Het dansfeest begint om 19.00 uur, jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 20 oktober vragen aan de dj. De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur, het dansfeest duurt tot 21.00 uur.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende  AquaDisco! na 20 oktober is vrijdagavond 27 oktober, de vrijdag in de herfstvakantie. Het is dan een speciale AquaDisco Halloween! met een toegangsprijs van € 6,20 waarvan één euro gaat naar Spieren voor Spieren, Voor kinderen met een spierziekte.