P3 Muziekcafé: Sweet Summer Memories


Op vrijdag 25 september 20.00 uur is er weer een P3 Muziekcafé. thema: Sweet Summer Memories.

Entree €5,00 inclusief Consumptie (Bier van de tap , wijn of Fris)
Tickets bestellen via de link P3 Muziekcafé
Vol is vol, er zijn 70 zitplaatsen.
Onze afspraken :
Tickets verplicht via reservering op websiteEr is geen deurverkoop, de kaarten zijn alleen online te bestellen.
Bij aankomst bij P3 wacht je voor de deur. Je zult hierna naar binnen worden geleid.
De zitplekken zijn aan tafels per 4 personen.
Er is geen garderobe.
Pin Only! Geen cash geld bij de bar !
Ben je ziek of verkouden- dan kom je niet !

Singer songwriter Anurakt.
Leun achterover en geniet van ons mooie muziekcafé met Singer-songwriter Anurakt.
2020, Corona-tijd….. optreden met een band is er niet meer bij, zelfs niet repeteren. Anurakt Scheepers maakt van de nood een deugd en tovert zijn zolderverdieping om tot Studio Wasgoed om een oude droom waar te maken: zelf liedjes schrijven, en opnemen, in het Nederlands.
De liedjes ontstaan vooral tijdens lange eenzame wandelingen rondom Purmerend. Eenmaal thuis gaaa hij an de slag :achter de microfoon met gitaar of banjo, Cubaanse tres en basgitaar en voegt daar zijn stemgeluid aan toe. Kijk en beluister hier Anurak
In P3 Muziekcafé: een half uur karaoke met zichzelf! Liedjes over o.a. Purmerend, Corona en mannen in een cabrio.

Huisband met….
Jan vervangt Bert die is op een welverdiende vakantie is en Britt drumt Jasper, Marcella, Hans, Jan Cornelis, Benno,Bert en Sergio ;onze vaste huisband zorgt voor een mooi geluid! Sabrina komt weer een paar nummers zingen en dit keer een musical nummer door Annabelle. Hubrecht en Benita verzorgen een duo het wordt weer afwisselend en mooi programma .Wil je ook mee doen… meld je aan en bezoek de Facebook pagina van de huisband.

Daarna de band van deze avond : B.O.Z.
Dit keer weer pop uit Purmerend: B.O.Z. Dit is een jonge 4-mans band en staat voor Begonnen Op Zolder.Zo zijn deze mannen gestart met elkaar. Mees de Vries op keys en zang, Jesse de Graaf op drums, Ken Lok op bas en Stan Butter op gitaar. Ze zijn nu een jaar bij elkaar en hebben heel veel plezier in het spelen van de muziek uit de 60’s tot de 90’s. Dit is ook onze grote inspiratiebron.
Afgelopen januari hebben wij opgetreden op het Stamfestival. Dit was een ongelooflijk succes! Onze avond is pas geslaagd als de voetjes bewegen (voor zover dat kan in deze rare tijden).

Volgende editie : Vrijdag 23 oktober !

Zelf een keer meedoen als singer songwriter – bandje of meespelen of zingen met de huisband ??? … het kan allemaal!
Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar: Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend
Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op!

Voor meedoen met de huisband : er is een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !
We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!