Super conditie met AquaBootcamp in het Leeghwaterbad Purmerend


AquaBootcamp in het Leeghwater Zwembad in PurmerendZondagavond 8 maart start de cursus AquaBootcamp  in het zwembad van Purmerend. Vier zondagen high intensity bootcamp in het zwemwater en op de kant.  Bootcamp betekent: grenzen verleggen en werken aan een topcondite!

De AquaBootcamp is een nieuwe activiteit van het Leeghwaterbad. De ervaren trainster Dana Messchaert laat de deelnemers 8, 15, 22 en 29 maart de grenzen opzoeken van hun kracht en conditie.

Het gaat om een zogenoemde high intensity variant bootcamp met een mix van zwemvormen en afwisselende oefeningen op de kant. Manager Freek Eshuis: ‘De intensieve training voor verantwoorde verbetering van conditie en kracht laat de deelnemers vier avonden met een heerlijk voldaan gevoel naar huis vertrekken. Ik ben benieuwd wie het Leeghwaterbad allemaal mag begroeten voor deze uitdaging!’

Informatie

De vier trainingen van 19.00 uur tot 20.00 uur kosten samen € 25,00. Informatie en inschrijven kan alleen bij de receptie in het Leeghwaterbad. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 7 maart.