Leren striptekenen in de bieb


In de bibiliotheek van Purmerend kun je leren striptekenen!Hou je van strips, en wou je dat je ze zelf ook kon tekenen? Vanaf woensdag 20 augustus begint er weer een cursus striptekenen voor kinderen in de bibliotheek Purmerend.  Zodat je je op school tijden de les nooit meer hoeft te vervelen;-)

8 lessen op woensdagen

Tijdens 8 bijeenkomsten op woensdagmiddag leer je de  basis van het striptekenen van een professionele striptekenaar.  Je leert niet alleen algemene tekentechnieken, maar ook hoe je een eigen karakter/personage en een verhaallijn kunt ontwikkelen. Hoe je emoties en gezichtsuitdrukkingen kunt tekenen en hoe je op een tekening bewegingen kunt weergeven. Er wordt gewerkt met potlood, fineliner, kleurpotlood, copicmarkers en ecoline. Het resultaat van de cursus is een eigen stripverhaal.

Voor wie?

De cursus is voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

Wanneer?

Data van de lessen zijn woensdag 20 augustus, 27 augustus, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober. De cursus is van 13.30 – 14.30 uur. Docent is Toine Rohner van www.strip4kids.nl.

Waar?

Het adres van de Bibliotheek is Waterlandlaan 40 in Purmerend.

 Kosten

De kosten zijn € 45 per persoon voor alle 8 bijeenkomsten (inclusief tekenmateriaal). Inschrijven kan bij de klantenservice van alle vestigingen van Bibliotheek Waterland via www.bibliotheekwaterland.nl.