Straatvoetbal en inline-skaten tijdens Nationale Sportweek in Purmerend


Twee keer inline-skaten en twee keer straatvoetbal in en bij het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg in de marktstad tijdens de Nationale Sportweek. Inline-skaten is voor alle leeftijden, kids vanaf vijftien jaar kunnen straatvoetbal spelen. De Nationale Sportweek is bedoeld voor het promoten van samen lekker sporten en bewegen. Aanmelden voor het inline-skaten en voor het straatvoetbal is niet nodig, deelname is gratis.

 

Het straatvoetbal en inline-skaten tijdens de Nationale Sportweek is het resultaat van samenwerking van de IJs en Inline-skateclub, Spurd en Albert Heijn XL. Vrijwilligers van de IJs en Inline-skateclub Purmerend begeleiden de inline-skaters en medewerkers van Spurd het straatvoetbal. Het inline-skaten gebeurt in de hal van het winkelcentrum aan de Burgemeester D. Kooimanweg, het straatvoetbal is op het parkeerterrein.

Wanneer?

Het inline-skaten is woensdag 19 en 26 september van 14.00 uur tot 17.00 uur en het straatvoetbal vrijdag 21 en 28 september van 19.30 uur tot 21.30 uur.