De Stilte met HiHaHuttenbouwers in Theater de Verbeelding


 

Met Hihahuttenbouwers trakteert de Stilte jong (2+) en oud op een fantasierijk beeldverhaal in een intieme omgeving. Samen met beeldend uitvinder Bert Vogels wordt een klein universum met dauw, zon, wind, regen en sneeuw tot leven gewekt. Op 7 mei in Theater de Verbeelding.

 

Midden op een blauwe wei met schapenwolken staat een …, ja wat staat er eigenlijk?

Omdat niemand weet wat het is, noemen we het een bed, een berg, een flat en alles wat in ons opkomt. Met het wegfladderen van een vlinder ontluiken de verhalen. Er verschijnen een mannetje en een vrouwtje. Het mannetje zorgt voor het huisje, het vrouwtje voor het mannetje en het weer zorgt voor de afwisseling.

De voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dankzij de gelaagdheid is deze voorstelling ook de moeite waard voor oudere kinderen, ouders en grootouders! De Stilte maakt al twintig jaar dansvoorstellingen voor kinderen in binnen- en buitenland.

 “Licht en speels. (…) Het sympathieke van de aanpak van choreografen Jack Timmermans en Jack Gallagher is dat ze niet voorkauwen wat er allemaal gebeurt en er terecht van uit gaan dat ook jonge kinderen wel enige abstractie aankunnen.” – Theaterkrant.nl

De voorstelling is op zondag 7 mei 2017, 16.00 uurte zien in De Kleine Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen tot 13 jaar. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.