Sterren op het doek -met een PLUS- in Purmerend


sterren-op-het-dek-in-purmerendOp zondag 30 oktober wordt in theater de Purmaryn van 14:00 tot 16:00 uur (deelnemers aanwezig vanaf 13:30uur) een zeer bekende Nederlander geportretteerd. Publiek is van harte welkom terwijl naar schatting een tiental kunstenaars deze zeer bekende Nederlander vereeuwigen in verf, klei, textiel of welk medium dan ook.
Een heel spektakel, kortom. Maar er is meer… Deze keer zit er ook voor het publiek nog een hele leuke verrassing aan vast. Wat dat is kunnen we helaas nu nog niet verklappen, maar wel dat het zeer de moeite waard wordt om te komen. Toegang gratis

De formule is verder ongewijzigd ten opzichte van vorige keer. De voltooide werken worden vanaf 18 Februari in De Purmaryn geëexposeerd. Op 18 februari om 14:00 zal de bekende Nederlander onder tromgeroffel en klaroengeschal zijn favoriete kunstwerk kiezen, dit kunstwerk mag hij houden.  Daaraan is voor de winnende kunstenaar een mooie geldprijs verbonden.

Gedurende de expositie in de Purmaryn kan ook het publiek een publiekswinnaar kiezen. Deze wordt beloond met een vorstelijke Theaterbon. En voor beide winnaars geldt natuurlijk de eeuwige roem!

Sterren op het doek wordt georganiseerd door stichting Kunstroute Purmerend.