Stephanie Louwrier met Revolutie van de mislukking in theater de Verbeelding


Zaterdag 28 april staat Stephanie Louwrier met haar, met lovende recensies geprezen, voorstelling Revolutie van de mislukking in Theater De Verbeelding.

Zij maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie theatermakers die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads, en standup-comedy met poëzie.

Haar voorstelling is urgent en aangrijpend. Over de imperfectie, het falen als mens en continue een masker voorhouden. Stephanie Louwrier: “Ik hoop dat mensen zich in de voorstelling kunnen herkennen. Dat ze zien dat iedereen een gevecht met zichzelf aan het voeren is. Ik hoop dat mensen aan het einde van de voorstelling niet praten over al hun successen, maar over het falen, de imperfectie, het gevecht.”

Tekst: Stephanie Louwrier, Ko van den Bosch (en eindregie),

muziek: Norman Kapoyos; Amir Vahidi en Robbert Klein (Club Gewalt), artistieke begeleiding Titus Tiel Groenestege, Daria Bukvić

www.viarudolphi.nl

 

De Volkskrant****: “Er staat vijf kwartier lang echt maar één vrouw op toneel: Stephanie Louwrier. Toch denk je tijdens Revolutie van de mislukking naar zeker tien verschijningen te kijken. Louwrier wisselt zo snel van stem, look en mimiek, dat je als toeschouwer voortdurend mee-slalomt. Over een woest parcours waar later verrassend veel samenhang en structuur in zit.”

Theaterkrant****: ”Krankzinnige performance waarin uitersten elkaar raken. Louwrier heeft een geweldige strot.”

Dagblad van het Noorden: “ZE IS MUZIKAAL STERK, HEEFT EEN ENORME EXPRESSIE EN IS TAALRIJK EN GEESTIG. LOUWRIER IN VORM MOET GEZIEN WORDEN.”

Cultuurpodium online: “MET ‘REVOLUTIE VAN DE MISLUKKING’ WINDT DEZE POWERBAK HET PUBLIEK MOEITELOOS OM HAAR VINGER. STEPHANIE LOUWRIER, ONTHOUD DIE NAAM. MEER!”  

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro).  Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of reserveren via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!