Stem op bibliotheek Purmerend!


Bibliotheek Purmerend is 1 van de 6 genomineerden voor de titel beste Bibliotheek van Nederland. Een vakjury is in december langs de genomineerde bibliotheken gegaan. En nu is het publiek aan de beurt om een oordeel te vellen. Jij dus…. Stemmen kan van 18 januari t/m 1 maart.

 

Beste Bibliotheek van Nederland

Bibliotheek Waterland dingt mee naar de titel ‘beste Bibliotheek van Nederland 2018’ met haar vestiging Purmerend. De afgelopen jaren is de titel vaak gewonnen door Bibliotheken die zeer fraaie nieuwbouw wisten te realiseren. Vaak prachtige gebouwen waarin flink is geïnvesteerd.

Niet voor het uiterlijk maar de inhoud

Niet alle bibliotheken verkeren in de omstandigheid dat zij voor nieuwbouw of een complete herinrichting kunnen gaan. Bibliotheek Waterland heeft geen grote budgetten maar wel veel ambities en heeft  veel weten te realiseren met beperkte middelen. Het gebouw en de inrichting zijn daarbij niet leidend maar dienend aan de bijdrage die de Bibliotheek wil leveren aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Directeur Frans Bergfeld is heel trots op de hoofdvestiging Purmerend, waar de medewerkers hoge ogen gooien op klantgerichtheid en hulpvaardigheid. Waar heel veel georganiseerd wordt voor zeer divers publiek. Met een uitgebalanceerde collectie, ruime openingstijden en dan ook nog gratis en boetevrij voor kinderen onder de 18.

Stem ook mee

Het stemmen kan van 18 januari t/m 1 maart. Wil je ook helpen om de Beste Bibliotheek van Nederland te zijn? Op 18 januari sturen zij een stembiljet met hun nieuwsbrief mee.

Stem nu op de bibliotheek Purmerend!