Stedelijk Orkest Purmerend vertelt… Disney – een muzikaal sprookje voor kleine en grote kinderen


Op zondagmiddag 10 maart zal in De Purmaryn het Stedelijk Orkest opnieuw een mooie voorstelling neer gaan zetten en het theater omtoveren tot een magische plek waar de muziek van de mooiste films van Disney voorbij zal komen. Prachtig verteld door Maarten Peters en boeiend gespeeld door het orkest.

Disney muziek is aan iedereen bekend en daarmee dus heel toegankelijk. Voor het orkest is het leuk om te doen want er zitten uitdagende stukken bij, het is hele mooie muziek en in al zijn facetten ook muzikaal interessant om te repeteren.

Juist omdat het heel bekend is bij de jeugd – zowel de oudere jeugd (inmiddels volwassenen met kinderen) als de huidige kinderen die opgroeien met prachtige films van Disney –kan iedereen zich helemaal vinden in deze rijke muziek. Muziek die ook nog eens de fantasie prikkelt en uitnodigt tot meezingen.

Voor de vertelling van dat muzikale sprookje hebben we de medewerking van Maarten Peters gekregen.  Een vertelling zal de diverse sprookjes aan elkaar verbinden en het publiek kan dan ook rekenen op de muziek van o.a. Peter Pan, Aladdin, Pocahontas, Lion King en nog vele andere bekende films. In de vertelling wordt natuurlijk gezongen en zal ook Luchtacrobatiek Purmerend van Milou van Onna haar kunsten vertonen.

Stedelijk Orkest heeft een paar keer eerder met Maarten Peters samengewerkt, o.a. in de Warm and White Christmas show van hem en zijn partner Margriet Eshuijs.

Kom  verkleed, zing mee en samen met het publiek wordt dit een prachtige middag.

Donald Duck, Mickey en Goofy staan al in de coulissen, ze zijn er klaar voor.

Niet te missen dus, Stedelijk vertelt…Disney!

Waar: Theater de Purmaryn, Purmerend

Wanneer: zondagmiddag 10 maart

Hoe laat: 14.30 uur

Wat kost het: volwassenen € 12,50 en jeugd tot 16 jaar € 7,50

Reserveren: kassa@depurmaryn.nl, via de website https://depurmaryn.nl/programma/stedelijk-vertelt-disney/ of telefonisch 0299-432205