Start zondagopening Bibliotheek Purmerend met UITdagen


Tijdens de uitdagen in Purmerend kun je zelf putty maken in de bibliotheek Na de zomerstop gaat de Bibliotheek in Purmerend op zondag 14 september weer op zondag open tussen 12.00 en 16.00 uur. De eerste openingsdag is een bijzonder feestelijke. De bibliotheek is dan een  onderdeel van de UITdagen. Op die dag zijn er in de bieb optredens en kun je o.a. leren hoe je putty maakt (foto).

UITdagen

De UITdagen van Purmerend wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 september. Het is een cultuurparade met meer dan 50 optredens en voorproefjes van professionele voorstellingen én lokale dansscholen, bands, koren en orkesten. Het festival speelt zich zaterdag af op het Waagplein voor het theater De Purmaryn. En op zondag bij het Poppodium P3, theater de Verbeelding en de Bibliotheek aan de Waterlandlaan.

Optredens in de bieb

Tijdens de eerste zondag open kan men al vanaf 11.00 uur terecht in de Bibliotheek Purmerend, en dus meteen wat meepakken van de UITdagen. Optredens o.a. van het Popkoor Amuzement, Classical Frogs, Waterlands Kamerkoor, Harmonieorkest Crescendo en de Dichterskring Waterland. Workshops van Cultuurhuis Wherelant, een striptekenworkshop voor kids, het Mad Science funstation waar kinderen zelf putty kunnen maken een kunstwerkplaats en nog veel veel meer. De toegang is vrij!

Waar?

Het adres van de Bibliotheek is Waterlandlaan 40 te Purmerend. Kijk voor meer informatie over de UITdagen op www.facebook.com/uitdagen. De andere openingstijden en activiteiten van de bibliotheek op www.bibliotheekwaterland.nl