Start cursus Salsa Solo voor senioren bij Cultuurhuis Wherelant


Beleef het plezier van de Cubaanse Salsa! Donderdagmiddag 6 juni gaat de nieuwe cursus Salsa Solo van start bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. De cursus bestaat uit 5 lessen van 90 minuten en is bedoeld voor senioren die het leuk vinden om te (leren) dansen. Voor deze vorm van Salsa is geen danspartner of danservaring nodig, ideaal dus om alleen op af te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Ervaar het plezier van de Cubaanse Salsa
Dansleraar Alberto van Dansschool Cuba te Llama geeft de cursus Solo Salsa bij Cultuurhuis Wherelant.  Deze korte cursus biedt de uniek kans om de authentieke Cubaanse Salsa zelf te ervaren. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat men aan het dansen beleeft. De lessen worden gegeven door de gepassioneerde  en professionele leraar Alberto Sanchez Montejo. Hij beschikt over het unieke talent om iedereen mee te nemen in de geweldige roes van de Cubaanse cultuur, dans en muziek, ongeacht leeftijd of afkomst.  Meer informatie over de dansschool van Alberto is terug te vinden op www.dansschoolcubatellama.nl.

Praktische informatie
De cursus vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. U kunt zich aanmelden via www.wherelant.nl  bij het cursusaanbod of neem telefonisch contact op via nummer (0299) 434 777 voor meer informatie. De cursus begint donderdag 6 juni, de lestijd is van 13.30 – 15.00 uur. De laatste les is op 4 juli. De kosten voor 5 lessen zijn € 58,-