Stand-up filosofisch theaterconcert in de Verbeelding


Zaterdag 19 januari staat de innemende Laura van Dolron en acteur Willem de Wolf van Cie. de KOE in De Verbeelding met een Stand-up filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop…

Bijgestaan door muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient!

Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

NRC****: “Humor en tragiek. Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen.”

De Volkskrant***: “Van Dolron gaat levensvragen doortastend te lijf. Een originele vorm van participerend ervaringstheater.”

Scènes****: “Unieke  avond  vol  interessante  gedachtekronkels.

Van Dolron en vooral De Wolf zijn erg innemend, waardoor je graag naar ze blijft kijken en luisteren.”

Theaterkrant:  “Een oefening in verdraagzaamheid.”

RiRo****: “Elke avond zou anders zijn, maar vanavond was het heel goed muziektheater. Door de verschillen tussen Van Dolron en De Wolf een heel spannend avontuur.”

Tekst, spel Laura van Dolron, Willem de Wolf  Muziek Wilko Sterke, Frank van    Kasteren.

www.lauravandolron.nl

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro), excl. 1 euro service fee. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.