Stadswandeling Purmerend: Jan Stuyt, een vergeten architect?


Op zaterdag 1 september a.s. start om 13.00 uur de 6 de en laatste Jan Stuyt wandeling in het Museum op de Kaasmarkt met een bezoek aan de mini-expositie  en vervolgens een wandeling door de historische binnenstad waarin naast de werken van Stuyt, ook de in Purmerend geboren architecten Mart Stam en Ko Oud worden belicht. Na afloop wordt  een kopje koffie of thee aangeboden.  

Kosten €. 3.50 pp – kinderen gratis!

In samenwerking met de gemeente, hebben Jack Otsen en Ber de Lange een mooi boekje samengesteld over het leven en de aansprekende bouwwerken van de 150 jaar geleden geboren Purmerender.

Alle deelnemers ontvangen gratis dit boekje (ww. €. 5.–)   

PS om 14.00 uur start de reguliere Stadwandeling

Voor meer informatie zie onze website: gildepurmerend.nl/stadswandelingenHet gehele jaar door kunt u een groepswandeling maken vanaf 6 personen met aan u de keuze voor een Historische – of een Architectenwandeling, hierin worden de werken en het levensverhaal van onze iconen; Ko Oud, Jan Stuyt en Mart Stam belicht. Voor een afspraak voor een groepswandeling op maat kunt u contact opnemen met coördinator Henk Berends: 06 11834155. Voor meer informatie bezoek de website: www. gildepurmerend.nl/stadswandelingen