Stadsstrand Leeghwaterbad wordt meer dan 2 x vergroot


????????????????

Het zwembad in Purmerend maakt deze week het stadsstrand op de speelweide meer dan twee keer zo groot. Tot de start van de ZomerPurVak (half augustus) zijn er elke middag zomerse activiteiten op de speelweide, op het vergrootte stadsstrand en met kano’s en zeilbootjes op het water bij het Leeghwaterbad.
Vrijdag 22 juli  begint het meer dan verdubbelen van het oppervlak van het tijdens Zomer in het Park! populaire stadsstrand. Kinderen kunnen op het stadsstrand lekker spelen met zand en water. HetSpurd-Leeghwaterbad zorgt onder meer voor gratis te gebruiken speelgoed, zwembadjes en vliegers. Een springkussen maakt het speelplezier voor de kinderen nog groter. Watersproeiers op de speelweide zorgen met spetters voor waterpret en als dat nodig is voor enige verkoeling.

Een deel van het stadsstrand is ook beschikbaar voor beachsporten als beachvolleybal en beachsoccer.

Het stadsstrand en de zomerse extra activiteiten zijn beschikbaar vanaf zondag 24 juli. Bezoek aan de speelweide is gratis voor gasten van het Leeghwaterbad.

De zomerse activiteiten zijn er elke dag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De toegangsprijs van het zwembad is € 4,95 en woensdagmiddag en de hele zaterdag € 4,45. Een volwassene met een kind tot en met drie jaar betaalt € 6,00, woensdagmiddag en zaterdag € 5,50. Met een ZomerZwemAbonnement (ZZA) heeft men tot en met zondag 4 september tijdens openingstijden onbeperkt toegang tot de speelweide en de opengestelde baden. Voor de prijs van € 35,00 is er met het ZZA in de laatste twee weken in augustus ook gratis toegang tot de ZomerPurVak in het Leeghwaterbad.