Sportieve activiteit proberen met de Spurd-JeugdSportPas


Judoworp tijdens bandexamen KodokanDe Spurd-JeugdSportPas (JSP) geeft basisschoolleerlingen in Purmerend de mogelijkheid voordelig en zonder lidmaatschap een sport of sportieve activiteit te proberen. De eerste van de vier perioden in het schooljaar 2017-2018 begint in november, inschrijven voor een cursus kan tot en met zondag 29 oktober 2017. Het overzicht van de sportcursussen bij verschillende sportaanbieders staat op een via de website van Spurd bereikbare speciale website.

 

Zoeken in het overzicht is mogelijk op sportieve activiteit, leeftijd (groep 1 tot en met 8 basisonderwijs) en wijk. Voor de eerste keer inschrijven voor een sportcursus kan na het aanmaken van een gratis account. Het is overigens ook mogelijk voor de overige drie perioden in het schooljaar al in te schrijven. Betaling gebeurt bij voorkeur per iDeal, maar kan ook met internet bankieren, PIN- of contante betaling.

Voor in de eerste periode vanaf 1 november tot en met 17 december is er keuze uit tientallen sportieve activiteiten. Onlangs zijn aan de eerste periode toegevoegd luchtacrobatiek, judo Special Forces en voetbal Special Forces. Er is nog keuze uit aikido, AquaBootCamp, AquaFun, AquaSport, atletiek, badminton, basketball, rolstoel basketball Special Forces , breakdance, handbal, hip hop, honk-/softbal, judo, judo Special Forces, jumping, jumping kids, jumping kleuters, jumping teens, kickboksen, kleuterdans, korfbal, Krav Maga, luchtacrobatiek, pencak silat, roeien, rugby, schermen, scouting bevers, scouting scouts, show/streetdance, SportClub Extra, streetdance, tafeltennis, tennis, turnen jongens, turnen meisjes, voetbal, voetbal Special Forces, volleybal, waterpolo, zaalvoetbal, zwemmen sterrenplan en zwemmen swimkick. Per activiteit is vaak uit meerdere cursusmomenten te kiezen. Een kind mag dezelfde sport of sportieve activiteit niet in een andere periode of in een ander schooljaar nog eens proberen.

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betaling van de cursuskosten. De kennismakingscursus bestaat uit vijf lessen en kost € 7,50.

Wie vragen heeft over de Spurd-JeugdSportPas stuurt een e-mail naar jeugdsportpas@spurd.nl of belt maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur