Sportbus Zomer Activiteiten van Spurd: uitleven voor kids


Kanovaren PurVak 1Vanaf dinsdag 7 juli kunnen basisscholieren zich tijdens de Spurd-SportbusZomerActiviteiten in de buitenlucht sportief en spelend vermaken. Steeds van dinsdag tot en met vrijdag staat de Spurd-Sportbus in de tweede helft van de middag ergens in Purmerend bij water voor kanovaren en sport en spel en met een springkussen. Deze activiteiten van Spurd zijn gratis toegankelijk.

De Spurd-Sportbus staat dinsdag in park De Driegang in Purmer-Zuid, woensdag aan het Weidelandpad in Weidevenne, donderdag aan de Meteorenweg bij woongebouw Pallas in Wheermolen en vrijdag op het grasveld voor de ingang van het Leeghwaterbad in Purmer-Noord.

De gratis toegankelijke activiteiten zijn steeds mogelijk vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur. Voor het kanovaren is een zwemdiploma vereist en krijgen de roeiertjes ook een zwemvest aan. Met dit aanbod wil Spurd de basisscholieren een sportieve start bieden van de zomervakantie. Het programma met de locaties staat op de website van Spurd. De laatste dag van de Spurd-SportbusZomerActiviteiten is 24 juli.