Sport & Spel 2017 in de binnenstad (Afgelast vanwege weersverwachting)


Let op: Het bestuur van het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend heeft besloten om, vanwege de zeer slechte weersvoorspelling a.s. zaterdag , het geplande sport & spel evenement niet door te laten gaan. Op dit moment kijken zij naar een geschikte datum in de maand september.

Op 1 juli organiseert het Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend voor de derde keer het “Sport & Spel evenement in de binnenstad van Purmerend. Er zijn veel leuke en sportieve attracties om aan mee te doen of gewoon om naar te kijken.

 

Naast de Melkwegbrug kunnen de waaghalzen blopjumpen! Laat je meters hoog en ver lanceren om vervolgens in het Noord-Hollands kanaal te landen.

Op de Kaasmarkt is het circus weer aanwezig en kan er gevoetbald worden op een pannaveldje. Voor de kids is er weer het een springkussen en wervelwindspel, gesponsord door de Regiobank.

In het Eggert Winkelcentrum voor de WE kun je lekker swingen op de elektronische dansmatten. Wie durft? In de Schoolsteeg kun je proberen doelpunten te scoren met het zogenaamde “gatenvoetbalspel”.

Op de Koemarkt is veel te doen dit jaar. Er is een grote hindernisbaan, een stormbaan en er staat een groot springkussen. Je kunt meedoen aan divers honk- en basketbal-activiteiten. Zo staat er een echte “slagkooi” opgesteld. Wie slaat de bal het verst?

Op een groot podium zijn diverse dansoptredens en speelt een DJ.

Door de winkelstraten kan er bovendien gekorfbald worden.

Het Sport & Spel evenement is van 13 tot 17 uur.