Sponsor een zoogdier & ontvang de zoogdierenatlas met jouw naam erin!


 

Het Landschap Noord-Holland heeft jouw hulp nodig. Door jouw favoriete zoogdier te sponsoren help je de natuur rond Purmerend, en ontvang je een gratis exemplaar van de nieuwe Atlas Noord-Hollandse zoogdieren.   Je naam vind je dan terug bij jouw favoriete soort in de Atlas. Op de foto staat een boommarter. In de buurt van Purmerend vind je diverse natuurgebieden.

Zoogdierenatlas

De zoogdierenatlas komt tot stand dankzij vele vrijwilligers die teksten schrijven en foto’s verzamelen. Naast een uitgebreide beschrijving per soort  is er nog veel meer interessants te lezen. Zoals over geschiedenis en zoogdierbescherming. Het wordt een boek geschikt voor zowel een beginnende zoogdierliefhebber als de geoefende expert.

Sponsoren

Een zoogdier sponsoren kan voor € 75 per soort (maximaal drie per soort).  Bedrijven en verenigingen kunnen ook een zoogdier sponsoren.  Het bedrag kun je dan in overleg met het Noord-Hollands Landschap vaststellen.

Kijk op de website van het Noord-Hollands Landschap welke soorten je kunt sponsoren en hoe dat precies in zijn werk gaat.

Het Noord-Hollands Landschap

Er zijn in Noord-Holland 85 natuurgebieden die voor iedereen toegankelijk zijn. Landschap Noord-Holland is een onafhankelijke stichting die natuur beschermt en landschap ontwikkelt in Noord-Holland.

Natuurgebieden in de buurt van Purmerend