Spoken en kriebelbeestjes tijdens de herfstvakantie in het Kinderparadijs


Kinderparadijs PurmerendDe herfstvakantie komt dichterbij en daarmee ook Halloween. Tijdens de herfstvakantie is het Kinderparadijs in Purmerend geopend van maandag tot en met donderdag van 11:00-17:00 uur. Naast al het spelen in de vrije natuur, timmeren en een vuurtje maken, worden er op woensdag en donderdag ook speciale activiteiten georganiseerd.

Kinderparadijs Purmerend 1Woensdag 15 oktober om 14:00 uur kunnen kinderen mee in een spannende tocht naar kriebeldiertjes onder leiding van Inge. De tocht is voor alle leeftijden, echter als er een kind onder de zes jaar meeloopt, is het van belang, dat er een ouder meegaat. Er wordt gezocht naar allerlei kriebeldiertjes in de heemtuin en Inge kan daarbij de spannendste verhalen vertellen over deze diertjes, maar ook een hele hoop vragen beantwoorden, zoals bijvoorbeeld: Waarom heet een pissebed, zoals hij heet? Of Waarom laat een slak een spoor achter? De wandeling duurt ongeveer een uur en na afloop kunnen de kinderen een insectenhotel knutselen. Wil je mee wandelen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent.

Donderdag 16 oktober is er aandacht voor het thema ‘Halloween’. Tussen 16:00-17:00 uur kunnen kinderen van ca. 2-5 jaar meedoen aan spelletjes, zoals appel happen en appels zoeken en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden. Om 18:45 zijn de kinderen van 6 tot en met 12 jaar aan de beurt. Tussen 18:45-19:00 uur kunnen kinderen zich aanmelden voor een spooktocht door het donker, Halloweenspelletjes en griezelige hapjes die klaar gemaakt worden boven een vuurtje.

Alle actuele openingstijden zijn te vinden op www.clup.nl.

Wilt u meedoen? Meehelpen? Of wilt u actief op de hoogte blijven van Het kinderparadijs, het Kleine Paradijs en Moving Moms? Dan kunt u een mail sturen naar E.Merks@clup.nl, maar u kunt het Kinderparadijs en Moving Moms ook volgen op facebook. Zoekt u ons op?