Spellen Event Purmerend: maandelijks gezellig met elkaar


Écht contact, verbinding, qualitytime met elkaar, dát is de missie van de organisatoren van het Spellen Event in Purmerend. Elke eerste zondag van de maand (m.u.v. december) te vinden in ’t Stamhuis in Purmerend. 

Tegenwoordig verlopen veel contacten via apps en social media; snel en oppervlakkig. Zij zien het als uitdaging om mensen van alle leeftijden weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact.

Zij organiseren daarom vanaf zondag 4 maart op elke EERSTE zondag van de maand gratis spellenmiddagen voor een ieder die op zoek is naar gezelligheid, nieuwe mensen wil leren kennen en natuurlijk spellen spelen. Iedereen kan binnenlopen om een ouder en bekend, of een vernieuwend spel te komen spelen of uitproberen, er is altijd voor ieder wat leuks te vinden in de spellen collectie en iemand die je het spel met plezier wil uitleggen.

De middagen worden gegeven in buurtcentrum Gildeplein, een gezellig centraal gelegen buurtcentrum met genoeg faciliteiten zoals betaalbare horeca, bereikbaarheid, parkeergelegenheid en gezellige vrijwilligers!

Het buurtcentrum is te vinden op de Overlanderstraat 650 (Gildeplein) te Purmerend.

Kijk voor meer informatie op www.SpellenEvent.nl of op de website van www.SpellenverenigingPurmerend.nl