Spellen Event Bibliotheek


Iedereen (vanaf 8 jaar) kan binnenlopen bij het Spellen Event in de Bibliotheek Purmerend op zondagmiddag 11 november om een gezellig een vernieuwend spel te komen uitproberen, iets anders dan de welbekende standaard bordspellen. Het Spellen Event is iedere 2e zondag van de maand en iedere maand is er een ander thema.

 

Thema van de maand is coöperatieve spellen, dus niet tegen elkaar maar mét elkaar.
Ervaar de kracht van samenwerking. Bij coöperatieve spellen hebben alle spelers hetzelfde doel. De spelers winnen of verliezen samen en tijdens het spelen ontstaat een opbouwende, positieve sfeer. Deze zondag komen alle Sunny games spellen (kinderspellen) op tafel en kun je kennismaken met; 21 day’s, De vergeten stad, Pandemic, Op de vlucht, Countdown – special ops, Story makers, Pandemic, High Tide.

De Bibliotheek en Mystery game zien het als uitdaging om mensen weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps of social media.

Spellen Event is op zondag 11 november van 13.00 – 15.30 uur in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Gastheer van deze spelletjesmiddag is Mark Hoeppe van Mystery game online spelletjes winkel in Purmeren. Toegang is vrij!