Speel-o-theek verhuist naar de bibliotheek Purmerend


speelotheek Purmerend vehuistBinnenkort gaat de Speel-o-theek verhuizen van de locaties Wijkplein Where en Wijkcentrum De Inval naar de Bibliotheek.

Medio juni zal de Speel-o-theek haar deuren openen in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Speel-o-theek Purmerend is blij met deze verhuizing:  ‘Wij krijgen een prachtige plek op de 1e verdieping, de jeugdafdeling van de Bibliotheek’.

Leden van Bibliotheek Waterland kunnen vanaf half juni tijdens de openingstijden* van de Bibliotheek met hun bibliotheekpas speelgoed lenen van de Speel-o-theek. De Speel-o-theek leent verschillende soorten speelgoed uit aan kinderen van 0 tot 10 jaar, zoals puzzels, spellen, constructie- en fantasiemateriaal.

Om de verhuizing goed voor te bereiden sluiten de locaties van de speel-o-theek in Wijkplein Where en Wijkcentrum De Inval per 22 april aanstaande. Kijk voor meer informatie op www.clup.nl of www.bibliotheekwaterland.nl.

*Bibliotheek Purmerend is gevestigd aan de Waterlandlaan 40 en geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In september is de Bibliotheek weer open op zondag!