Speeddate met bedrijven in de Bibliotheek


Op donderdag 25 januari is er in de Bibliotheek Purmerend een speeddate evenement voor werkzoekenden om een sollicitatie gesprek te oefenen met echte werkgevers. Dit evenement is een samenwerking van de Walk&Talk van de Bibliotheek en de Waterlandse Uitdaging.

 

Een speeddate is een kort sollicitatiegesprek, waarin je heel snel tot de kern van de zaak komt. Tijdens dit evenement komen deelnemers in gesprek met een werkgever van een bedrijf uit de regio. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden voor twee gesprekken en een keus maken uit 12 deelnemende bedrijven.

De deelnemende bedrijven zijn: Rabobank -Abma Schreurs Advocaten- De Graaf groep; bestaande uit De Graaf Security, De Graaf Afvalbeheer, De Graaf Metaalrecycling en Paper for Paper – Match Events -Voortman kantoormeubelen – Van ’t Hek Groep; Specialist in funderingen – Herenbos personeelsdiensten – Waterland Ziekenhuis – Rijser Studio – Branding New ICT – We Empower People – Werkgevers Servicepunt.

Speeddate met bedrijven is op donderdag 25 januari 2018 in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Inloop is vanaf 15.30 uur, het speeddaten is van 16.00 – 17.00 uur en na afloop is er een netwerkborrel.

Belangstellenden dienen zich aan te melden voor 20 januari via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekwaterland.nl/speeddate. Of in 1 van de 5 bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Waterland. Deelname is gratis. Er is beperkt plek bij de speeddate. Na aanmelding krijgt men een formulier toegestuurd waarop voorkeur voor gesprekspartner kan worden aangegeven.