Sorry we missed you – van Ken Loach in Filmhuis Purmerend


‘Sorry we missed you’ is de nieuwe film van Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. Te zien in Filmhuis Purmerend.

Ricky en Abby wonen met hun kinderen Seb en Liza Jane in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky verloor zijn baan in de bouw en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Al snel is de werkdruk torenhoog en raakt Ricky verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin. – Sorry we missed you – Ken Loach, Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / België, 2019, 100’.                     

Draaidagen: Zaterdag 25 januari 2020. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.45 uur. Dinsdag 28 januari 2020. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.45 uur. Filmhuis Purmerend (in het Stamhuis), Kerkstraat 11. Reserveren: https://www.filmhuispurmerend.nl/movies/373/17/sorry_we_missed_you