Soep voor Syrië bij presentatie schitterend fotoboek in het Leesteken


Fotoboek over Syrie in het Leesteken in PurmerendMaandag 14 december om 19.30 uur is er een bijzonder evenement in boekhandel Het Leesteken in Purmerend: Soep voor Syrië. Fotograaf Thijs Heslenfeld, van wie vorige week het schitterende fotoboek Anything out of nothing verscheen, vertelt over zijn reizen naar Jordanië en Libanon samen met journaliste Rinke Verkerk.

In deze tijd, voor de kerstdagen met hun intenties van “vrede op aarde” en “naastenliefde” leek het  Boekhandel Het Leesteken gepast een avond te besteden aan de vluchtelingen in de kampen in Libanon en Jordanië, de mensen die ook gevlucht zijn voor oorlogsgeweld, en er niet voor gekozen hebben richting Europa te vluchten.

De fotograaf en de journaliste  spraken daar met heel veel vluchtelingen en tekenden hun indrukwekkende verhalen op. Vóór de lezing serveren wij heerlijke soep naar recepten uit het boek Soep voor Syrië waarvan de opbrengst naar de vluchtelingen gaat. Ook van het boek van Thijs gaat €5 naar het kamp Al Za’atari in Jordanië.

Entree: inclusief fotoboek, soep en lezing €37,50 pp. stellen betalen €47,50 voor 2x soep en lezing + 1x  boek
www.anythingoutofnothing.com

Maandag 14 december, 19.30 uur
Locatie: Boekhandel Het Leesteken, Zuidersteeg 2, Purmerend
Graag reserveren via info@leesteken.nl of 0299-771834